OverOver mij

Mijn naam is Claudia Sekema-Kamphuis (1974), getrouwd en moeder van een heerlijke zoon.


Naast mijn werk als leerkracht basisonderwijs heb ik in 2008-2009  Reiki 1 en 2 behaald bij Reikimaster Karin Merlijn, van Merlijn Zutphen. (www.merlijn-reiki.nl)


Vervolgens heb ik in 2010 de opleiding integrale massage gevolgd bij Positive Touch, school voor Integrale en Holistische massage in Arnhem. (www.positivetouch.nl)

Als vervolg heb ik hier ook de cursus Bindweefselmassage gedaan, diverse studiedagen en in juni 2016 heb ik met succes de opleiding Holistisch Massage afgesloten.


In 2017 ben ik gediplomeerd als Access Consciousness Bars Practitioner. De opleiding heb ik gevolgd bij Ilse van Oorschot van Fluisterende Gedachten (www.fluisterendegedachten.nl)


Het bezig zijn met mensen en het menselijk lichaam fascineert mij enorm.

Je lijf geeft ontzettend veel signalen af, die wij hebben afgeleerd om te lezen. Door massage kunnen deze signalen naar voren komen en kunnen we bij diepere blokkades komen.

Met deze blokkades gaan we samen aan het werk!


U kunt bij mij terecht voor een integrale massage of holistische massagetherapie. Daarnaast ook voor Access Bars en Reiki behandelingen.


Over de praktijk

Het verhaal van Sadako heb ik op de Pabo leren kennen door een vriend en is in mijn hart blijven hangen.

De naam Sadako komt van het prentenboek dat is geschreven over Sadako Sasaki (“Sadako” door Eleanor Coerr).

Dit meisje kreeg leukemie na de bom op Hiroshima. Zij werd geïnspireerd door een Japanse legende. Deze zegt, dat iemand die 1000 kraanvogels vouwt, een wens mag doen, die uitkomt.

Helaas is zij overleden.

Er is een standbeeld voor haar gemaakt, wat door vele kinderen bezocht wordt, die daar kraanvogels brengen. De tekst op het standbeeld luidt:


“Dit is onze Schreeuw.

Dit is ons Gebed.

Vrede op Aarde.”

Copyright  ©  All Rights Reserved