Behandelingen


Behandelingen

Wat is integrale massage?


Integrale massage gaat uit van de mens als geheel. Lichaam, geest en emoties zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Door emotionele blokkades kun je lichamelijke klachten ervaren. Door massage komt er weer ruimte in het lichaam om te helen.

Het creëert bewustwording van je eigen lichaam, en wat daarin allemaal gebeurt.

Bij integrale massage werken we met blokkades en spanningen waar u op dit moment mee te maken hebt.
Wat is Holistische massage?


Holistische massage gaat uit van de mens als geheel: Fysiek, Mentaal, Emotioneel en Spiritueel. Deze delen zijn ook allemaal onderling verbonden en hebben effect op elkaar.

Dus zit je emotioneel iets dwars, dan kunt je hier lichamelijke klachten door ervaren. Of wellicht wil je kijken hoe het komt dat bepaalde patronen ingeslepen zijn in je lijf en leven.

In holistische massage gaan we samen kijken hoe we de mens als geheel weer kunnen helen. Er worden dan diepere lagen in het lichaam aangeraakt, waarbij emoties, gevoelens, herinneringen en inzichten kunnen bijdragen aan bewustwording en daardoor aan heelwording van lichaam en geest.


Holistische massage gaat hierin een stukje verder dan integrale massage. We kijken naar gebeurtenissen, patronen ed uit het verleden, de mogelijk nog niet verwerkt zijn en zich hebben vastgezet in je lichaam.Wat is Access Bars?


Volgens de Access Consciousness Bars-theorie bevat ons hoofd 32 punten op je hoofd. Deze punten zijn verbonden met energetische banen die staan voor ideeën, gedachten of gevoelens , die je in al je levens hebt opgeslagen. Zo zijn er bijvoorbeeld banen voor vreugde, verdriet, geld of creativiteit.

Deze banen kunnen te vol zijn. Dan is er geen ruimte meer voor veranderingen, voor nieuwe ideeën.

Door deze 32 punten zachtjes aan te raken, kun je alles loslaten wat je belemmert om nieuwe energie en inzichten te ontvangen.

Je zou het kunnen vergelijken met het opschonen van de harde schijf van je computer.

Hiervoor hoef je geen ingewikkelde dingen te doen. Tijdens de behandeling lig je gekleed op de massagetafel onder een deken.


De behandeling is ook zeer geschikt voor kinderen en  duurt dan vaak rond 30 minuten.Wat is Reiki?


Reiki is een zachte universele (rei) energie (ki).

Een reiki behandeling wordt gegeven over de kleding heen. Door plaatsing van de handen op/boven uw lichaam wordt de universele energie naar je lichaam gebracht, waar het zelf  weer aan de slag gaat om te helen.

Tarieven


Integrale massage           75 min    €45,-

Holistische massage         90 min   €50,-

Access Bars behandeling   60 min   €40,-

Access Kids behandeling   30 min   €25,-

Reiki behandeling             60 min   €40,-Op je eerste behandeling ontvang je  €10,- kennismakingskorting.


Behandelingen vinden op afspraak plaats.


Copyright  ©  All Rights Reserved